Het plukboeket is helemaal hip en eenvoudig te bestellen bij Freesia Bloemkado. Plukboeketten staan bekend om de vrolijke kleuren, speelse samenstelling en verschillende bloemsoorten. Oftewel, een echte blikvanger in uw interieur. Het plukboeket bezorgen wij in heel Nederland en ver daarbuiten. Bekijk ons assortiment online en start met bestellen!

 

Bestel direct uw bloemen!

 

Een plukboeket naar wens bestellen

Zoals u ziet, zijn er verschillende plukboeketten die u eenvoudig online kunt bestellen. Het gewenste plukboeket gevonden? Klik dan op ‘bestel’ en selecteer het gewenste formaat. Ook is het mogelijk om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen. Gaat u het plukboeket voor 12:00 uur bestellen, dan bezorgen wij deze dezelfde dag nog!

Een plukboeket in het buitenland bezorgen

Wist u dat het ook mogelijk is om het plukboeket in het buitenland te laten bezorgen? Van Namibië tot Slovakije en van Bulgarije tot Ecuador, het is allemaal mogelijk! Allereerst kiest u het land waar we het plukboeket moeten bezorgen waarna u het boeket uitkiest.

7 dagen vaasgarantie

Welk plukboeket u ook gaat bestellen, wij beloven u 7 dagen vaasgarantie. Maar u kunt dit zelf verlengen door de bloemen goed te verzorgen. We geven u graag een aantal tips. Zo raden wij u aan om de bloemen zo snel mogelijk in een vaas te zetten met kraanwater en snijbloemenvoeding. Verder blijven de bloemen het langste mooi wanneer ze niet in de tocht of bij fruit staan. Meer tips leest u op onze website. Heeft u vragen of kunt u hulp gebruiken bij het bestellen van het plukboeket? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0118-551746.

 

Like en volg ons!

 

 

U vindt ons:

Middelburgsestraat 28
4371 ES Koudekerke (Plattegrond)
0118-551746
IBAN NL 40 RABO 0171205693

Openingstijden
Dinsdag tot en met vrijdag:
   9.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag:
   9.00 tot 16.00 uur. 
Zondag en maandag:
   gesloten. 

Bekijk ook onze facebookpagina

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Wij werken duurzaam

 

 

 

Wij werken samen met

 

Logo eigenstijl uitvaart

 

 

Freesia Bloemkado | Alle rechten voorbehouden | Privacy | Website: Elloro