Wilt u een gemengd boeket bestellen? Bekijk dan eens het assortiment van Freesia Bloemkado. Wij kunnen allerlei gemengde boeketten voor u samenstellen. Heeft u een voorkeur voor een bloemsoort of kleur? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag. Wilt u de bloemen eerst zelf bekijken? Kom dan eens langs in onze winkel in Koudekerke.

 

Bestel direct uw bloemen!

 

Verblijd iemand met een gemengd boeket

Een gemengd boeket staat prachtig in ieder interieur en zorgt voor extra sfeer en vrolijkheid. Ook uw kantoor of woning vrolijkt u eenvoudig op door een gemengd boeket neer te zetten. Wat dacht u van een plekje bij de balie of in een wachtruimte? Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij een bloemenabonnement aan. Zo ontvangt u om de twee weken een prachtig vers gemengd boeket. Ook leuk om cadeau te geven aan een jarige collega of een werknemer die het bedrijf gaat verlaten.

Verzorgingstips voor dagenlang plezier van een gemengd boeket

Wanneer u een gemengd boeket heeft ontvangen, wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Daarom geven wij u graag een aantal verzorgingstips:

  1. Zet het boeket zo snel mogelijk in een vaas met kraanwater en snijbloemenvoeding
  2. Gebruik een schone vaas
  3. Snijd de bloemen schuin af

Daarnaast is het verstandig om de bloemen niet in de tocht, op een warme plek of bij fruit neer te zetten. Dit zorgt ervoor dat de bloemen sneller verwelken. Meer tips leest u op onze website.

Kom langs in Koudekerke

Onze bloemenwinkel vindt u aan de Middelburgsestraat nummer 28 in Koudekerke. Hier bent u van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom. Naast een groot assortiment aan bloemen en planten vindt u hier ook interieuraccessoires. Heeft u vragen? U bereikt ons door te bellen naar 0118-551746.

 

Like en volg ons!

 

 

U vindt ons:

Middelburgsestraat 28
4371 ES Koudekerke (Plattegrond)
0118-551746
IBAN NL 40 RABO 0171205693

Openingstijden
Dinsdag tot en met vrijdag:
   9.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag:
   9.00 tot 16.00 uur. 
Zondag en maandag:
   gesloten. 

Bekijk ook onze facebookpagina

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Wij werken duurzaam

 

 

 

Wij werken samen met

 

Logo eigenstijl uitvaart

 

 

Freesia Bloemkado | Alle rechten voorbehouden | Privacy | Website: Elloro