Wilt u een bloemstuk voor een begrafenis laten maken? Kom dan langs bij Freesia Bloemkado. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het maken van bloemstukken voor een begrafenis of uitvaart. Vertel ons uw wensen of bestel het rouwboeket in onze webshop. Dan zorgen wij voor een prachtig boeket dat met liefde is samengesteld.

 

Bestel direct uw bloemen!

 

Welk bloemstuk is geschikt voor een begrafenis?

Bloemen bieden troost en zijn geheel naar wens samen te stellen. Veel gekozen bloemstukken voor een uitvaart of begrafenis zijn boeketten, kransen of biedermeiers. Dit komt omdat deze stukken op oase gemaakt zijn en hierdoor zonder water een aantal dagen goed blijven. Welke bloemen en kleuren passen bij het karakter van de overledene? Maak het kenbaar en wij zorgen voor een persoonlijk boeket.

Een passend bloemstuk voor een uitvaart

Op onze website ziet u een aantal voorbeelden van rouwboeketten. Uiteraard zijn dit enkel voorbeelden en kunnen wij het bloemstuk voor de uitvaart precies naar wens maken. Ook is het mogelijk om een rouwlint toe te voegen aan deze bloemstukken om het nóg persoonlijker te maken. Denk hierbij aan een laatste groet, een persoonlijke tekst of een blijk van dank.

Kom langs in de winkel

U vindt ons aan de Middelburgsestraat nummer 28 in Koudekerke. Hier bent u van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur van harte welkom. Op zaterdag zijn wij van 09:00 tot 16:00 uur geopend. Loop gerust eens binnen en vertel ons uw wensen betreft het bloemstuk voor de uitvaart. Voor vragen zijn wij te bereiken via 0118-551746.

 

Like en volg ons!

 

 

U vindt ons:

Middelburgsestraat 28
4371 ES Koudekerke (Plattegrond)
0118-551746
IBAN NL 40 RABO 0171205693

Openingstijden
Dinsdag tot en met vrijdag:
   9.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag:
   9.00 tot 16.00 uur. 
Zondag en maandag:
   gesloten. 

Bekijk ook onze facebookpagina

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Wij werken duurzaam

 

 

 

Wij werken samen met

 

Logo eigenstijl uitvaart

 

 

Freesia Bloemkado | Alle rechten voorbehouden | Privacy | Website: Elloro