Freesia Bloemkado is een gerenommeerde bloemist in de omgeving van Vlissingen waar enkel gewerkt wordt met verse bloemen en planten. Hierdoor verandert het assortiment regelmatig en heeft u keer op keer ruime keuze uit prachtige bloemen. Van trouwboeketten tot rouwboeketten en van plukbloemen tot bloemstukjes, u vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. Kom gerust eens langs in Koudekerke en laat u verrassen.

Bestel direct uw bloemen!

De bloemist uit de omgeving van Vlissingen voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven verblijden wij graag met een prachtig bloemstuk. Wilt u uw kantoorruimte opvrolijken? Jarige collega’s verrassen met een mooi boeket? Of is er iemand binnenkort jarig? Het zijn allerlei redenen om naar de bloemist in de omgeving van Vlissingen te gaan. Vertel ons uw wensen en wij maken het boeket dat u voor ogen heeft. Wist u dat u de boekketten ook eenvoudig online kunt bestellen? De bloemist maakt het boeket en bezorgt het op de gewenste locatie in Vlissingen. Een ideale oplossing wanneer u geen tijd heeft om langs te komen in onze winkel.

Voor iedere gelegenheid

Wat voor gelegenheid er ook op de planning staat, de bloemist uit de omgeving van Vlissingen gaat graag voor u aan de slag. Uiteraard is het ook leuk om bloemen voor uzelf te kopen of om zomaar aan iemand te geven. Oftewel, het is altijd een goed idee om een bezoek aan de bloemist na bij Vlissingen te brengen. Vragen? Stel ze gerust door te bellen naar 0118-551746.

Like en volg ons!

 

 

U vindt ons:

Middelburgsestraat 28
4371 ES Koudekerke (Plattegrond)
0118-551746
IBAN NL 40 RABO 0171205693

Openingstijden
Dinsdag tot en met vrijdag:
   9.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag:
   9.00 tot 16.00 uur. 
Zondag en maandag:
   gesloten. 

Bekijk ook onze facebookpagina

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Wij werken duurzaam

 

 

 

Wij werken samen met

 

Logo eigenstijl uitvaart

 

 

Freesia Bloemkado | Alle rechten voorbehouden | Privacy | Website: Elloro