Sluit een bloemenabonnement af en geniet elke week of elke twee weken van een prachtig boeket op kantoor of gewoon thuis. De frequentie bepaalt u helemaal zelf, net zoals het boeket. Wij bespreken graag met u uw wensen. Kom gerust eens langs in Koudekerke of neem contact met ons op.

 

Bestel direct uw bloemen!

 

Altijd een fleurige omgeving dankzij het bloemenabonnement

Bloemen maken een ruimte sfeervoller en fleuriger. Wij begrijpen als geen ander dat u die sfeer altijd in de ruimte wilt creëren. Daarom bieden wij zowel particulieren als bedrijven het bloemenabonnement aan. Deze is geheel naar wens samen te stellen. Ook ideaal om als geschenk te geven. Denk bijvoorbeeld aan jarige collega’s, partners of als bedankje. Bekijk ons volledige assortiment online en kies welke boeketten uw ruimte mogen opvrolijken.

Minimaal 7 dagen vaasgarantie

Onze bloemen blijven gegarandeerd 7 dagen mooi. Maar natuurlijk wilt u er zo lang mogelijk van genieten. Daarom raden wij u aan om de bloemen zo snel mogelijk in een vaas te zetten met de nodige snijbloemenvoeding. Verder geven wij als tip mee om de vaas op een neutrale plek te zetten. Dus niet in zonlicht, tocht of in de buurt van fruit.

Geef een bloemenabonnement cadeau

Iemand voor langere tijd verblijden met prachtige bloemen? Dat kan! Geef het bloemenabonnement cadeau. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een vraag? Bel dan naar 0118-551746.   

Like en volg ons!

 

 

U vindt ons:

Middelburgsestraat 28
4371 ES Koudekerke (Plattegrond)
0118-551746
IBAN NL 40 RABO 0171205693

Openingstijden
Dinsdag tot en met vrijdag:
   9.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag:
   9.00 tot 16.00 uur. 
Zondag en maandag:
   gesloten. 

Bekijk ook onze facebookpagina

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Wij werken duurzaam

 

 

 

Wij werken samen met

 

Logo eigenstijl uitvaart

 

 

Freesia Bloemkado | Alle rechten voorbehouden | Privacy | Website: Elloro